KARATISTI NASTAVLJAJU NIZ VRLO ZNAČAJNIH REZULTATA

Novosti

Takmičari karate kluba „AGROBANAT“ Plandište imali su vrlo zgusnut raspored nastupa u proteklom periodu, nastupili su u nedelju 20.10.2019. godine na kupu Vojvodine za poletarce, pionire i nade koji je održan u Inđiji, i na ovom izuzetno jakom takmičenju ostvarili odličan rezultat osvajanjem 21 medalje.

              Zlatne medalje osvojili su: Rusić Stefan u kategoriji pionira D klasa, Cvetićanin Ognjen u kategoriji pionira D klasa, Roknić Ksenija u kategoriji pionirki C klasa.

              Srebrne medalje osvojili su: Nikolovski Sara u kategoriji ženskih nada E klasa, Matijević Andrej u kategoriji muških nada C klasa, Majkić Tamara u kategoriji pionirki Apsolutna klasa, Kiš Oliver u kategoriji pionira E klasa, Cvetićanin Ognjen u kategoriji pionira Apsolutna klasa.

              Bronazne medalje osvojili su: Angelovski Tamara u kategoriji ženskih nada E klasa, Mihalkov Vladimir u kategoriji muških nada D klasa, Tomić Ljiljana u kategoriji pionirki E klasa, Ivanovski Anabela u kategoriji pionirki C klasa, Majkić Tamara u kategoriji pionirki B klasa, Oravec Filip u kategoriji pionira E klasa, Radeka Jakov u kategoriji pionira D klasa, Oravec Dajana u kategoriji pionirke E klasa, Leontijević Uroš u kategoriji pionira D klasa, Bekić Marija u kategoriji poletarki Apsolutna klasa, Tomić Aleksa u kategoriji poletaraca E klasa, kata tim poletarki u sastavu (Majkić Una, Roknić Dragana, Leontijević Lana), kata tim muških pionira u sastavu (Cvetićanin Ognjen, Leontijević Uroš, Rusić Stefan).

              Na izuzetno jakom međunarodnom turniru „Beogradski pobednik 2019“ u organizaciji Beogradskog karate saveza koji je održan u nedelju u Beogradu i na kome je učešće uzelo preko 10 zemalja, takmičari karate kluba „AGROBANAT“ Plandište osvajanjem 5 medalje (zlatnih – 2, bronzanih – 3) ostvarili su odličan rezultat i pokazali da beleže premanentno dobre rezultate u svim takmičarskim kategorijama što je u sportu vrlo zahtevno.

              Zlatne medalje osvojili su: Roknić Ksenija u kategoriji pionirki C klasa, Cvetićanin Ognjen u kategoriji pionira D klasa.

              Bronazne medalje osvojili su: Majkić Tamara u kategoriji pionirki B klasa, Ivanovski Anabela u kategoriji pionirki C klasa, i kata tim pionirki u sastavu (Majkić Tamara, Roknić Ksenija, Ivanovski Anabela).

Nakon Beogradskog pobednika koji je izuzetno jak međunarodni turnir, takmičari karate kluba „AGROBANAT“ Plandište nisu imali vremena za odmor obzirom da su već narednog vikenda imali još jedno izuzetno jako takmičenje, nastupili su u subotu 09.11.2019. godine na kupu Srbije za poletarce, pionire i nade koji je održan u Smederevu, i na ovom izuzetno jakom takmičenju ostvarili odličan rezultat osvajanjem 9 medalja.

              Srebrne medalje osvojili su: Cvetićanin Ognjen u kategoriji pionira D klasa, Roknić Ksenija u kategoriji pionirke C klasa.

              Bronazne medalje osvojili su: Angelovski Tamara u kategoriji ženskih nada E klasa, Matijević Andrej u kategoriji muških nada C klasa, Tomić Ljiljana u kategoriji pionirki E klasa, Majkić Tamara u kategoriji pionirki B klasa i u Apsolutnoj klasi, Rusić Stefan u kategoriji pionira D klasa, Cvetićanin Ognjen u kategoriji pionira Apsolutna klasa.

              Nakon završetka ovih takmičenja, nastavljaju se intenzivne pripreme za predstojeće aktivnosti koje očekuju takmičare karate kluba.

                                                                                                                 T r e n e r

Karate Kluba „AGROBANAT“

                                                                                                     Majkić Zoran s.r.